(Last Updated On: 4. august 2020)

210 børn og unge fik sig én på opleveren, da de i sidste uge deltog på StevnsCamp og MiniCamp på Gymnastikefterskolen Stevns

(Fotos: Stevns Gymnastikefterskole)

Boestofte: Trampende børnefødder, glade grin og frydefulde hvin har hele ugen givet genlyd og udfyldt samtlige lokaler og haller på Gymnastikefterskolen Stevns, da henholdsvis StevnsCamp og MiniCamp løb af stablen i sidste uge.

Mandag til torsdag var der Camp for de store 10 til 15-årige, mens det torsdag til fredag var de 7 til 10-åriges tur.

Ved ankomst blev deltagerne inddelt i familiegrupper, så alle vidste, hvem de skulle sove og spise sammen med og havde mulighed for at være tættere på. Det gav både tryghed og sikrede samtidig, at de nye retningslinjer for COVID-19 blev overholdt.

Spring og ring

Stemningen var høj og der blev givet fuld gas fra morgen til aften. Der blev svedt, leget, danset og selvfølgelig sprunget til den helt store guldmedalje, og rigtig mange børn er taget hjem med nye spring i bagagen. Klokken som man måtte ringe på, når et nyt spring var i hus, var i konstant bevægelse.

Når der ikke var gymnastik på programmet, var der masser af andre aktiviteter, som f.eks. udendørs glidebane på en airtrack med brun sæbe, stormester, OL, aktiv bingo og ikke mindst discospringfest med røgmaskiner og discolys i springcenteret.

På begge Camps blev der desuden – som et super alternativ til den normale afslutningsopvisning – lavet opvisning på livestream, så forældrene kunne følge med hjemme fra stuerne.

Alle børn er nu taget hjem med en kæmpe oplevelse i bagagen, med masser af leg, sjov, nye venskaber og ikke mindst masser af gymnastik.

Tak og på gensyn

– Vi takker for, at så mange børn havde lyst til at bruge noget af deres ferie hos os, og tak til forældrene, der sendte deres børn afsted. Det er jo altid en tillidssag, specielt med de mindste, og vi håber, at alle børn og unge har fået det med, de ønskede sig, siger Gymnastikefterskolens forstander, Carlo Mathiasen.

– At være på camp er selvfølgelig først og fremmest en sjov oplevelse, men det er jo også at forsmag på, hvad det vil sige at være på efterskole engang, hvor børnene øver sig i at være væk fra mor og far og være sammen med en masse de ikke kender, når de kommer – det kommer de dog hurtigt til, slutter forstanderen.

Han og resten af holdet på Gymnastikefterskolen Stevns håber at se mange børn igen næste år.

Skriv en kommentar