(Last Updated On: 13. april 2021)

Surf-entusiasten Steen Bonke Sørensen, der bor i Rødvig, blev meget overrasket onsdag eftermiddag i sidste uge, da prominente personer pludselig dukkede op på hans hjemmebane – stranden – og overrakte ham SydkystDanmarks pris som årets ildsjæl.

Steen Bonke Sørensen med æresbevisning og blomster, som Martin Bender fra SydkystDanmark har haft med til ham. (Foto: Kim Rasmussen)

Af Erik Nielsen

Rødvig: Han har fart på. Både på sit surfbræt på vandet og ikke mindst med netværksmøder på landjorden. På ganske kort tid har Steen Bonke Sørensen fået skabt så meget opmærksomhed om en niche-sport, at han med sin store ildhu har fået folk fra nær og fjern til at spærre øjnene op. Flere og flere er begyndt at lytte, og en hel del er begyndt at agere, og Steen Bonke Sørensens vandsports-brand: Lime Light er også begyndt at poppe op i flere og flere afskygninger.

Alt sammen med Rødvig og Stevns som udgangspunkt.

Steens entusiasme, ildhu og evne til at få tingene til at ske, har man også fået øje på uden for kommunens grænser.

Onsdag eftermiddag den 7. april var et hold fra SydkystDanmark, med direktør Martin Bender i spidsen, således taget en tur til det sydlige Stevns for at finde vinderen af turistorganisationens pris som årets ildsjæl for året 2020.

Læs hele artiklen i denne uges udgave af Stevnsbladet.

 

Skriv en kommentar