(Last Updated On: 7. september 2018)

Syngepigen Anette Oxenbøll sørger for underholdningen. (Pressefoto)

Store Heddinge: Lørdag den 6. oktober arrangerer Kræftens Bekæmpelse på Stevns for femte gang Ladies Night i Stevnshallen; igen i år er det i samarbejde med BrystCaféen.

Billetsalget er startet, og frem til den 25. september kan der købes billetter til 350 kr. hos Anytime i Store Heddinge, Blomsterhuset i Hårlev og Restaurant Harmonien i Rødvig.

Buffet, mode og lotteri

Festaftenen, som er fra kl. 17 til kl. 24, indeholder spisning af Restaurant Harmoniens lækre buffet, modeopvisning, hvor friske kvinder og børn viser tøj fra By Lagoni, Cloud Nine, Frøken Klunz og Bent Møller; kvinder, der selv har haft brystkræft.

– Der er også mulighed for at købe lodder og dermed få chancen for at vinde en af de mange fine gevinster, som forretninger m.fl. har doneret. Aftenens underholdende indslag står syngepige og entertainer Anette Oxenbøll for, så det bliver ikke kedeligt, lover Anny Borch Jensen fra Kræftens Bekæmpelse.

Som om det ikke skulle være nok til en underholdende aften, så vil der desuden være flere spændende boder at gå på opdagelse i.

Igen i år er det Gina Øbakke, som styrer slagets gang aftenen igennem.

Det gode formål

– Formålet med aftenen er at indsamle midler til forskningen mod brystkræft. Overskuddet går ubeskåret til brystkræftsagen, som udover forskning omfatter forebyggelse og patientstøtte oplyser Anny Borch Jensen.

Hun kan også fortælle, at i 2017 gav Stevns i alt 64.000 kr., mens Lyserød Lørdag-arrangementerne på landsplan gav godt 5 millioner.

 

Skriv en kommentar