(Last Updated On: 26. maj 2020)

Iskagehuset og Café Ugarit i det Maritime Center åbnede til Kristi Himmelfart

Den udendørs terrasse med god udsigt over havnen. (Privatfoto)

Rødvig: Jens Rolighed og Noah Barazi er igen i år klar til at tage imod gæster.

– Noah har styr på de nye regler om to kvadratmeter pr. person i cafeen og tager derudover yderligere tiltag i brug, da han også ændrer på ind- og udgang til det store serveringsområde på førstesalen, således at der bliver ”ensrettet” i restaurantområdet for at minimere smitterisikoen mest muligt, oplyser Jens Rolighed.

Der vil i år være et betydeligt større udvalg i menuen, og Noah har i år fået ansat en køkkenchef, ligesom hans kone, Manhal, kommer til at svinge taktstokken i restauranten.

Terrassen med den fantastiske udsigt er i fuld gang med at blive overdækket, således at også dette serveringsområde kan benyttes i denne coronatid – uanset vejret.

Iskagehuset åbner som sidste år med de store take away isvafler med den lækre gourmetis fra Kastberg Is, og Jens lover spændende nyheder henover sommeren – både i iskagehuset og i butikken, hvor der kommer mange flere lokale varer på hylderne.

Et par glade isspisere. (Privatfoto)

Bl.a. vil nogle af kunstnerne fra Værk 21 udstille et udsnit af deres flotte designs. Der vil være smykker, udsøgte træarbejder, smykker, fotos, træ og akryl, epoxy- og trækunst, tørklæder og tasker, strik og hæklerier, og så vil der være kajakker og paddleboards til udlejning, badeting, fiskegrej, maritimt grej, lokalt producerede fødevarer m.m.

Butikken åbner først til pinse, når alt er helt på plads på hylderne.

– Det jo har set sort ud på grund af Coronakrisen, men vi er rigtig glade for, at der nu endelig blev mulighed for at åbne, siger Jens Rolighed.

Alle de planlagte store events i det Maritime Center, som f.eks. DM i Trolling er desværre aflyst, men Noah og Jens glæder sig over at kunne slå dørene op til endnu en sæson med restaurant og ishus på fiskerihavnen.

Skriv en kommentar