(Last Updated On: 13. juli 2021)

Fra et tidligere år med en af de populære musikaftener i Solgårdsparken, som nu er aflyst for andet år i træk. (Foto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Et af sommerens faste programpunkter er at mødes til grillaften, fællesspisning og en svingom på græsset foran De Røde Pavilloner i Solgårdsparken. Sådan har det været i omkring 25 år, og det har adskillige hundrede mennesker været en fast del af gennem årene.

Men for andet år i træk har bestyrelsen i Solgårdsparkens Støtteforening set sig nødsaget til at aflyse de populære musikaftener. Årsagen er ligesom sidste år coronarestriktionerne. I en opdatering til medlemmerne skriver bestyrelsen, at den ikke ser sig i stand til at overholde coronareglerne. Når så mange mennesker, som der normalt strømmer til musikaftenerne, skal kontrolleres ved indgangen, bliver det svært – og der må ikke danses.

»Der er for mange »smuthuller« ind på festpladsen til, at vi kan kontrollere gæsterne, og hvem kan også holde fødderne i ro, når Hitfingers eller Rocking Ghosts spiller op til en svingom? Så det går desværre ikke!« hedder det.

I foråret lød meldingen, at bestyrelsen ville se tiden an med hensyn til sommerens musikaftener. Men nu er planerne altså endeligt droppet – og det endda i en sommer, hvor den populære park kan fejre sit 100 års-jubilæum.

Ifølge tidligere udmeldte planer fra politikerne kan der ventes lempelser for at forsamles udendørs i august, og derfor satser bestyrelsen på at afholde det traditionelle loppemarked søndag 26. september.

Bestyrelsen oplyser i øvrigt, at den årlige generalforsamling – der normalt holdes i februar – nu helt aflyses. Men der kommer en ny i februar 2022.
hfi

Skriv en kommentar