(Last Updated On: 16. december 2021)

Hårlev/Store Heddinge: Tirsdag den 14. december kl. 9.00, flyttede Falck deres setup med kviktest fra forhallen i Hårlevhallerne til klubhuset på Hårlev Mark 4a. Samtidig blev testkapaciteten øget med flere podere.

Der er i klubhuset åben for kviktest alle ugens syv dage mellem kl. 9 og 19.

Bemærk, at der er ændrede åbningstider den 24., 25. og 31. december 2021 samt den 1. januar 2022. Disse dage vil der være åbent mellem kl. 9-15.

Tidsbestilling til kviktest er ikke nødvendig.

– – o – – –

PCR-test som senest har fundet sted i den nye Stevnshal i Store Heddinge, er nu rykket over i den gamle Stevnshal. Indgangen til testområdet er på siden af den gamle hal og vender ud mod boldbanerne.

Åbningstiderne for PCR-test er mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 9-17.30 og lørdag fra kl. 9-14.30. Tidsbestilling er nødvendig.

Der er lukket for PCR-test i den gamle Stevnshal på følgende datoer: den 24., 25., 26. og 31. december 2021 samt den 1.januar 2022.

Der sker løbende opdateringer og ændringer i lokationer og åbningstider, så en god idé er at følge med på https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/kort-over-covid-19-testcentre.

– – – o – – –

Vaccination finder dels sted i den nye Stevnshallen, hvor der vaccineres hver onsdag mellem kl. 13 og 17.30. Der skal bestilles tid til vaccination.

Desuden kan man bestille tid til vaccination hos egen læge, følgende læger i Stevns Kommune tilbyder Covid19 vaccination: Haarlevlægerne i Hårlev, Stevnslægerne i Store Heddinge og Nordic Medicare Lægeklinik Store Heddinge.

Der sker løbende opdateringer og ændringer i lokationer og åbningstider, så en god idé er at følge med på https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/kort-over-vaccinationssteder.

 

Skriv en kommentar