(Last Updated On: 28. juni 2022)

Groft overgreb på ældre kvinde på Kronhøjvej i Store-Heddinge

Politi: Mandag den 27. juni kl. 15:42 anmeldte en 84-årig kvinde fra Store Heddinge, at hun på et tidspunkt mellem kl. 14-14:30 havde fået stjålet sin pung fra sin taske, som hun medbragte på sin rollator.
Da hun gik ad Kronhøjvej, passerede hun en bænk, hvor en fremmed mand sad. Han pegede på sine tænder og fremviste i den forbindelse et kort, som han lagde hen over tasken på rollatoren.
Den 84-årige forstod ikke helt, hvad manden ville, og gik videre mod sin bopæl, hvorefter hun opdagede tyveriet af pungen med bl.a. kontanter.
Den mistænkte mand blev beskrevet som: mand, 40-50 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning og iført lysbrunt tøj. Han talte et fremmedsprog, som den 84-årige ikke forstod og ikke kan forklare nærmere.
Politiet aflagde den 84-årige et besøg for at få klarlagt de nærmere omstændigheder i en sag om tricktyveri ved brug af en kendt fremgangsmåde med brug af et kort til at aflede offerets opmærksomhed.
Sagen vil nu blive efterforsket i et forsøg på at få identificeret den mistænkte. Personer, der måtte have set manden i området omkring Kronhøjvej, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv en kommentar