(Last Updated On: 3. november 2020)

En familieforestilling for alle over 4 år.

Skuespiller og dukkefører er Elise Müller. (Pressefoto)

Store Heddinge: Stevns Teaterforening overlader de fleste år til Amatørscenen at fejre jul på scenen. Men nu er det efter flere år lykkedes at få besøg af Merodiano Teatrets ’Englene i Sneen’, som opføres på Snurretoppens scene lørdag d. 14. november kl. 13.

Der var en gang, hvor der var sne.

Og den gang tog to børn ud for at finde hjælp til deres mor, for hun skulle have et barn.

Sneen falder og de farer vild. Et juleeventyr begynder…

Det bliver en fantastisk rejse, hvor det eventyrlige blander sig med virkeligheden.

Selvom familien er fattig, og far er draget i krig for kongen, skal det nok gå alt sammen for: “Hvert nyt barn fødes med et brød under armen” siger deres mor.

Den store jordklode lukkes op og et dejligt snelandskab kommer til syne. Vejen til lægen er ikke lang. Vi kan se pigernes hus, den store sten, broen over åen, og derovre ligger lægens hus. Hvis vejen skulle blive farlig, har pigerne deres sang…

Nogle oplevelser kan ikke beskrives med ord. Sådan må det være, når man møder en engel.

– Maridiano Teatret har deres helt egen billedpoesi langt fra højtråbende nisselogik om lykken ved julegaveoptimering, siger teaterforeningsforkvinde Lene Vestergård.

Kom og mød den helt særlige Meridiano-magi og det smukkeste cellospil.

Stykket varer 45 minutter og billetter til 60 kroner for medlemmer og 125 kroner i løssalg kan købes på teaterforeningens hjemmeside: stevns-teater.dk. Både voksne og børn skal have billet.

Skriv en kommentar