(Last Updated On: 25. april 2022)

Strøby: Parret Annelise Nielsen og Dan Christensen har siden 2008 arbejdet flittigt for at opbygge frugtplantage, gårdbutik og ikke mindst brandet ’Engvang Frugt’. Nu er hele herligheden, inklusive brand, butik og jorden med bl.a. en nyanlagt stevnskirsebærplantage, sat til salg.

Parret, der begge er uddannede produktionsgartnere og flyttede fra Tåsinge til Stevns, har brugt mange arbejdstimer på at opbygge deres forretning på Varpelevvej 2.

Udover egen gårdbutik med friske bær og frugter, saft, most, syltevarer, kager, brød og mange andre lækkerier, har de også haft bod på Køge Torv, deltaget på diverse markeder og selv været vært ved høstmarkeder hjemme på gården.

De har også været aktive i flere lokale foreninger og netværk. Dan Christensen var bl.a. med til at stifte og var formand for det nu nedlagte Stevns Fødevarenetværk, og han har også haft en bestyrelsespost i Stevns Turistforening. Begge har de været aktive i Verdensarvspartnernetværket.

Nu vil parret gerne prøve noget andet i livet – og gerne så der bliver mere tid andet en arbejde oplyser Dan Christensen til Dagbladet.

Gård, butik og jord er sat til salg hos mæglerfirmaet EDC Landbrug i Næstved. Det samlede grundareal er 83.138 kvadratmeter og prisen er 5.100.000 kroner.

Skriv en kommentar