(Last Updated On: 7. september 2021)

Hvis det, vi læser i Stevnsbladet den 1. september, bliver et billede af, hvad partierne har at byde på i kommende valgkamp, fristes man til at spørge, om ikke der er en voksen politiker tilstede, så vi vælgere ved, hvad vi skal stemme på.

En del af debatten drejer sig om en skydebane, altså ud over den politikerne/kandidaterne har brug for. I stedet for at skrive om, hvad kandidaterne står for, skyder de fra hoften efter hinanden, indbyrdes i partierne, og efter de andre. Det rene vilde vesten. Der er dog ingen beslutning om at droppe skydebanen. Men det kræver, at dialogen bliver gensidig og konstruktiv. Skriver Mikkel Lundemann Rasmussen (C).

Vi kan også læse om Stevns’ viceborgmester (S) Steen S. Hansen, der kalder det rent hykleri, at han ikke både kan stille op til kommunalvalget og regionsvalget. Det med at stille op, har Jan Jespersen, tidligere Enhedslisten, løsningen på. Han valgte at blive løsgænger. Og hvor alle troede, han så gik ud af politik, bummelum, så stiller Jan Jespersen op for SF, for de er så glade for ham, siger SF-formanden Michael Graakjær.

Sædvanen tro, er der altid en socialdemokrat, der vil skyde en DF’er ned. Denne gang var det kandidaten Mogens Hansen, Rødvig der havde støbt kuglerne. Det drejer sig om togtrafikken, contra bus og de sædvanlige budgetsnak, og der følger kandidaten, altså hvis han bliver valgt, ikke DF. Det behøver Mogens Hansen nu heller ikke. For Martin Henriksen spidskandidat for DF, melder promte ud, at han heller ikke er enig med Varly Jensen (DF). Han ønsker selv at komme på toget, og ikke længere stå på perronen, sagt med respekt, siger han for Varly Jensen (DF).

Er man i tvivl om Mogens Haugaards (Nyt Stevns) indlæg om budgettet, er ærligt og oprigtigt, kan man måske læses i Stevnsbladet senere, idet Mogens Haugaard har givet en kopi til pressen. Og så mener Mogens Haugaard også, at Helen Sørensen (S) er uhæderlig i hendes argumenter og beskyldninger over for ham. Dertil svarer Helen Sørensen, med rygende pistoler i hånden. Kom bar du, for i Socialdemokratiet er jeg den seriøse politiker, der står for sandheden.

God valgkamp.

Bjarne Hilmersson
Strandmældevej 2
Strøby Egede

Skriv en kommentar