(Last Updated On: 19. november 2019)

Hårlev: Computerspil er en stor del af dagligdagen hos rigtig mange børn og unge. E-sporten vokser og flere og flere spiller, fordi det er spændende, og fordi det er en sjov måde at være sammen med venner på. Men interessen for computerspil og gaming kan nemt komme til at føre til en interesse for gambling.

Torsdag den 28. november kl. 18.30-20 kan man blive skarpere på, hvad man skal holde øje med, når ens barn eller teenager sætter sig foran computeren for at spille. Her besøger Center for Ludomani Mødestedet på Hårlev Bibliotek for at give gode råd til forældre og pårørende til de børn, der er vilde med spil som for eksempel Fortnite, FIFA og Apex. Det er nemlig eksempler på spil, hvor elementer fra gamblingindustrien de senere år har sneget sig ind, og gjort det muligt at betale penge for en forbedret spiloplevelse. Og det gør, at grænsen mellem at være gamer og gambler lynhurtigt kan flytte sig.

Find gratis billetter til arrangementet på Stevns Bibliotekernes hjemmesidestevnsbib.dk, ved at klikke på begivenheden ’Gaming og ludomani’. Man kan også hente billet på biblioteket i enten Store Heddinge, Strøby Egede eller Hårlev i den betjente åbningstid.

Skriv en kommentar