(Last Updated On: 21. december 2018)

10. klasse Campus Køge holder informationsaften onsdag 9. januar 2019 kl. 19

(Foto: 10. klasse Campus Køge)

Uddannelse: – 10. klasse giver dig mulighed for at tænke dig om, inden valget tages. 10. klasse giver tid til eftertanke – og gør dig valgparat. I 10. klasse kan du være den, du er. Der er tid til at trække vejret og tænke sig godt om, fortæller skoleleder Ole Boye og fortsætter:

– I alt, hvad vi gør med eleverne i 10. klasse, tror vi på, at vi kan udfordre dem både fagligt og i den måde, de tænker om sig selv. Elevernes faglige karakterer er vigtige; men vigtigere er deres personlige karakter. Vi øver os på at tænke positivt, at føle sig værdsat og at tage initiativ. De ting, som gør, at eleverne finder meningen, får en uddannelse og et job. Ja, et godt liv.

En del af noget større

10. klasse for Køge og Stevns ligger midt på Campus Køge. Så kommende elever bliver en del af noget større. Et sted, som giver de unge mulighed for at afprøve deres uddannelsesønsker. Her er muligheden for en ”frisk” start og for at slippe sin rolle fra folkeskolen.

Eleverne vil møde dygtige lærere, som underviser anderledes. En undervisning som tilgodeser alle og giver mulighed for at deltage. Alle oplever at blive en del af holdet.

Eleverne fortæller

På informationsaftenen fortæller nuværende elever om deres tanker om et år i 10. klasse, hvorfor de har valgt at gå i 10. klasse, og hvordan det har været indtil nu.

Desuden vil elever sammen med skolens lærere præsentere 10. klasses linjer og EUD10, som er en 10. klasse direkte rettet mod erhvervsuddannelse.

På www.10kck.dk kan der læses mere om undervisning, studierejser, linjer og EUD10-klassen mm.

Informationsaftenen onsdag den 9. januar 2019 kl.19 foregår på Campusbuen 25. Alle elever og forældre er velkomne.

Skriv en kommentar