(Last Updated On: 22. april 2014)

FlaghulPreben og Ella Kosiara foran Nordea, hvor der heldigvis stadig er flaghul, så Dannebrog kan vejre på flagdage. (Foto Charlotte Skøtt).

STORE HEDDINGE: Både Dronning Margrethe og undersåtterne i købstaden måtte undvære flag i både Algade og Jernbanegade onsdag den 16. april.

For der er simpelthen ikke lavet huller til flagbeslagene efter den nye belægning er lagt; dermed kan byens frivillige flag-gruppe ikke sætte Dannebrog op på to af Store Heddinges mest markante gader på flagdagene.

”Alle de steder, hvor man har lavet nyt belægningsarbejde, mangler der flaghuller”, siger flag-tovholder Preben Kosiara til Stevnsbladet.

Han håber Stevns Kommune snart løser problemet, da de frivillige naturligvis ærgrer sig over, at hullerne mangler; det er ganske opsigtsvækkende, at når man kommer kørende eller gående ind ad Nørregade og videre af Algade, at der kun er Dannebrog på første strækning og ikke på byens hovedstrøg. Preben Kosiara har været i dialog med kommunens Materielgård om en løsning.

Så nu venter vi på, at Stevns Kommune kommer ud af…

cs

Skriv en kommentar