(Last Updated On: 22. januar 2021)

EUC Sjælland slår de virtuelle døre op til informationsaften i Næstved og Køge, hvor alle kan få inspiration til valg af ungdomsuddannelse.

Uddannelse: Grundet COVID-19 restriktioner er EUC Sjællands informationsaften i år en online begivenhed. De virtuelle døre åbner tirsdag den 26. januar i Næstved og i Køge onsdag den 27. januar til årets informationsaften. Begge dage er det fra kl. 19 – 21.

Aftenen er med til at skabe indsigt i og dialog omkring uddannelsesvalg. Netop det er vigtigt, da mange unge lige nu står foran en uddannelsesjungle, hvor der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden. Udbuddet er stort og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX.

– Vi byder forældre og fremtidige elever på en 360 graders virtuel tour af skolen og en chance for at tale live med en vejleder, lærer eller elev på EUD, EUX eller HTX. Der er altså mulighed for at dykke ned i netop den uddannelse, den enkelte finder spændende eller måske opdage helt nye retninger, siger uddannelseschef Thomas Ter-Borch.

Til informationsaftenerne bliver det muligt selv at udforske skolens miljø, se videoer der præsenterer de mange uddannelsesretninger og få svar på alle spørgsmål om uddannelse, job og fremtid – fra sin egen sofa derhjemme.

Arrangementet er også en optimal mulighed for voksne, der måske overvejer et karriereskift eller en anden uddannelsesvej.

Læs mere om hvilke uddannelser man kan møde, og selve arrangementets forløb på EUC Sjællands hjemmeside eucsj.dk. Det er også her, man får adgang til selve arrangementet.

Skriv en kommentar