(Last Updated On: 4. april 2014)

Se en spændende og farverig udstilling i banken på Nytorv
EvyW
Evy Wridt har appetit på både kunsten og livet. Se hendes Eva figur og malerier i Nordea de næste par uger. (Foto: Rita Siig).

STORE HEDDINGE: I øjeblikket udstiller den lokale kunstner Evy Wridt nogle af sine farvestrålende og glade malerier samt en Eva-figur i Nordea.
”Jeg er bosat i Rødvig, med skov og strand og frem for alt en havn, som indtil for nogle år siden var en travl fiskerihavn. I mine motiver udspringer den glæde jeg har og har haft ved at færdes i dette miljø, nemlig fisk, fugle og katte. Mit mål er at man skal blive glad i låget af at kigge på mine glade og farverige billeder siger Evy og fortsætter; da jeg er en livlig “dame” sniger der sig dog andre motiver ind i mine billeder, og andre måder at male på, men som før omtalt, skal alt hvad jeg laver helst udvise min livsglæde”.
Det glæder også får Evys keramik, som hun begyndte med for få år siden. I øjeblikket afprøver hun lerets og glasurens mange muligheder.
”Det vil der blive rig lejlighed til at se mere til, dels i mit eget galleri på Skørpinge Mark 5 og når jeg åbner i mit “skur” på fiskerihavnen i Rødvig Palmesøndag den 13. april. Her vil der også være mange andre spændende ting, det meste med inspiration fra naturen”, siger Evy til Stevnsbladet.
Evy Wridt har mange jern i ilden – udover forberedelser med sit nye galleri er hun også i gang med at forberede sig til Åbne Atelierdøre på Stevns den sidste weekend i august.

Skriv en kommentar