(Last Updated On: 26. november 2020)

Charlotte Blay og Byens Forlag bringer nu litteraturen ud. Lørdag den 28. november kan man i Rødvig bestille en oplæsning fra den lokale forfatter – og få den bragt til brevsprækken

Rødvig: I corona-boblens mørke kan man godt savne de gode kulturoplevelser, som efteråret plejer at være rig på. Nu får brevsprækken nyt liv, for lørdag den 28. november bringer Byens Forlag litteraturen ud. I løbet af dagen kan man få den lokale forfatter og historiefortæller Charlotte Blay forbi med sin bog og oplæsning – gennem brevsprækken, døråbningen, et vindue eller lignende.

– Underlige tider kalder på pudsige ideer. Derfor synes vi hos Byens Forlag, det er sjovt at lave noget utraditionelt, hvor man skaber et kort og vedkommende møde over bøgerne i den virkelige verden. Vi kommer så tæt på hinanden, vi kan, uden at gå på kompromis med sikkerheden og myndighedernes anbefalinger. Og har man ikke en brevsprække i sit hjem, kan man fundere over et andet passende sted, hvor forfatterens stemme kan trænge igennem, siger forlægger Thomas Aagaard Skovmand og tilføjer:

– Udover at nyde oplæsningen får man sikkert grinet lidt over særpræget ved den, og det trænger vi da alle til lige nu.

Eventet foregår over hele Danmark. I Rødvig kan man få besøg af Charlotte Blay, der, med sin seneste roman Lebensborn – et barn af Hitler, giver læseren indsigt i en relativt ukendt side af krigen, hvor skyld og skam fulgte børnene, der stadig går rundt iblandt os. Bogen er en historisk og rørende fortælling om at være undfanget af ondskab, men at ville det gode. Og så er den baseret på en sand historie.

Bogens cover. (Pressefoto: Byens Forlag)

– Nu har jeg siddet fast her på min pind i hele denne Coronatid. Det gode er dog, at jeg har fået ro til at skrive min nye bog om Lebensborn færdig. Og det vil være endnu bedre, hvis jeg kan komme ud og fortælle jer om bogen, fortæller Charlotte Blay.

Læs også: Hvad fortiden gemte

Prisen for oplæsning inklusiv bog er 400 kroner, og man bestiller via forlagets hjemmeside.

Aktiviteten foregår i tidsrummet 10 til 17 lørdag 28. november.

Skriv en kommentar