(Last Updated On: 18. april 2016)

KaffekopPå Strøby Egede Borger- og Grundejerforenings generalforsamling bad Henrik Lind, OLC Ejendomme, om ordet under eventuelt.

– Jeg vil gerne slå et lille slag for fælleshuset i Kystparken. Det er klar til brug og kan benyttes af både borgere og private til festlige begivenheder. Fra mandag til torsdag – og fredag indtil kl. 12, kan man booke det i det kommunale bookingsystem eller ved at kontakte Yasmina Liv Zacares på kommunen og hvis man ønsker at leje det weekender (fra fredag kl. 12 til søndag kl. 24, kan man kontakte mig, sagde Henrik Lind.

Der er service og faciliteter til 48 personer samt et helt nyt køkken, hvor der kan laves mad. Indgang til lokalet sker ad samme dør, som når man går ind til biblioteket, og adgang til selve lokalet sker ved at taste en bookingkode, som man får når man reserverer lokalet.

Det er gratis for alle foreninger at benytte lokalet mandag til torsdag, mens private skal betale 1500 kr. for en dag, 2500 kr. for to dage og 3500 kr. for tre dage i leje fredag til søndag.

Henrik Lind, OLC Ejendomme, kan træffes på tlf. 5555 4411.

 

Skriv en kommentar