(Last Updated On: 14. december 2021)

Boblberg.dk og Røde Kors har gjort det muligt at finde et sted at holde jule- eller nytårsaften – eller invitere en ekstra gæst om jule- eller nytårsbordet, så ingen skal sidde ufrivilligt alene hverken til jul eller nytår.

Stevns: For danskerne er både jul og nytår traditionsrige tilbagevendende begivenheder, der oftest byder på hygge, fest og samvær med ens familie og venner.

Men desværre er det ikke alle, der har et sted at fejre jul og nytår, og det vil fællesskabsplatformen Boblberg.dk sammen med Røde Kors lave om på. Derfor har de, for tredje år i træk, åbnet op for Julevenner.dk.

På Julevenner.dk er det muligt enten at melde sig som julevært med ønsket om at åbne sin dør juleaften, eller at melde sig som julegæst med ønsket om at finde nogen at fejre jul med. Værter og gæster kan selv finde hinanden, men det er også muligt at få Røde Kors til at finde et julematch.

Som noget nyt i år er Boblberg.dk nu også gået i luften med Nytårsvenner.dk, hvor man kan finde mennesker at fejre nytåret med.

Om Julevenner.dk og Nytårsvenner.dk

  • Udviklet af Boblberg.dk sammen med Røde Kors
  • Det er gratis at finde julevenner og nytårsvenner
  • Tilmelding sker på hhv. www.julevenner.dk og www.nytårsvenner.dk, hvor man både kan oprette sig som vært og som gæst

 

Skriv en kommentar