(Last Updated On: 12. januar 2021)

Igennem de sidste to et halvt år har flere beboere og gæster benyttet sig af den nemme løsning (nu forbudt), når de tidligt om morgenen skulle med bussen fra Egehavens busstoppested – at gå gennem nr. 85’s have, hvor ’Smutstien’ i henhold til tegning som lovet skal anlægges, tværs over alleen (Stolpegårdsvej) og gennem hækken ’smuthullet’ ved Hybenrosevej, og smut, så er man ved stoppestedet, i stedet for at gå ad den snoede vej ud af Nicolinelunden på en kilometer.

Der er nu blevet sat pigtrådshegn op samt en havestol ved siden af. Jeg tænker, at stolen er til ’vagten’ at sidde på.

Nu har vi pigtråd ved Hybenrosevej og ved Vandværket, støjværn og vold. Nu mangler vi bare en jernport med stor lås ved ind- og udkørslen til Nicolinevej, så er det fængslet Nicolinelunden.
Alleen koster en masse penge, må ikke bruges, men hurra, den kan nu bruges som samlingssted for os alle, når vi må komme på gårdtur fra vores celle.

Med lidt velvilje fra udstykkers side kan stien nemt etableres, også med udgang til Stevnsvej. Det er blot at henvende sig til kommunen og få ændring i lokalplanen, men her i Nicolinelunden regner man ikke ældre mennesker for noget, de skal jo alligevel snart dø.

Vi er mange som gerne vil have den sti.

Sommeren 2018, hvor vi i gårdhavehusene skulle anlægge haver, fór udstykker rundt med tommestokken og målte, hvor mange fliser vi havde lagt. Plantede vi en busk, skulle den have samme farve, som buskene på volden (servitut), vi måtte ikke have hundehegn, og der blev fotograferet i vores haver.

Første gang vi havde havedag, hvor vi skulle ordne volden for ukrudt, kom der er gartner og fortalte, hvordan vi skulle tage ukrudt op. Ak ja, jeg har også kun haft have i 40 år. Nej her i Nicolinelunden tænker man kun på blomster, bier og stjerner – ikke mennesker.

Kære læsere: flyt til Nicolinelunden, så får du en masse oplevelser – rigtig godt nytår!

Gunvar Hansen
Nicolinevej 81
Strøby Egede

Skriv en kommentar