(Last Updated On: 8. april 2022)
Torsdag den 7. april kl. 08:15 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, idet to bilister var stødt sammen i krydset Stevns Landevej – Nørrehusvej, og ambulancer var sendt til stedet.
Det viste sig, at en 37-årig mand fra Herlufmagle var kørt i en personbil ad Stevns Landevej mod vest gennem krydset i den hensigt at fortsætte videre i vestlig retning.
Samtidig kørte en 34-årig kvinde fra Store-Heddinge i en personbil ad Nørrehusvej mod nord og frem over vigelinjen i den hensigt at fortsætte videre i nordlig retning ad Nørrehusvej. Kvinden blev påkørt på højre side af fronten af den 37-åriges bil, så hans bil kørte af vejen og standsede ud på en mark. Undervejs ramte han et skilt, som blev ødelagt. Kvindens bil forblev midt i krydset og spærrede delvist vejen.
Begge parter blev bragt til skadestuen til kontrol, men kun den 34-årige blev indlagt til observation og fornøden behandling.
Politiet har nu optaget rapport om uheldet ud fra en mistanke om, at færdselsloven kan være overtrådt som årsag til uheldet.

Skriv en kommentar