(Last Updated On: 27. januar 2016)
torches at night with yellow flames and highlights

torches at night with yellow flames and highlights

LUND/STEVNS FYR: Arrangementet med bål på havnen i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforenings ’bål for frie kyster’ ved Lund Havn søndag 31. januar er ændret. Det oplyser Kitt Juhl fra Lund Bylaug til Stevnsbladet.

– Der er fakkeldemonstration på havnen, men ikke noget bål. Vi fastholder udlevering af fakler til de fremødte og håber at se rigtig mange, skriver Kitt Juhl i en pressemeddelelse.

Som hidtil annonceret er der stadig fakkeloptog fra Stevns Fyr ad Trampestien til overdrevet ved Stevns Museum og retur.

– Kom kl. 16.45. Til de første 50 deltagere, som møder op, er der en “spisebillet” til en sandwich. Husk varmt tøj. Der er desuden kaffe, the eller saft, når vi kommer retur, opfordrer Jane Christoffersen, Dansk Naturfredningsforening Stevns.

Søndag den 31. januar kl. 17 tændes bål og fakler ved de frie danske kyster landet over. På Stevns sender Danmarks Naturfredningsforening et signal til regeringen om, at den ikke skal sælge ud af danske klinter, hvide strande og grønne klitter.

torches at night with yellow flames and highlights

 

Skriv en kommentar