(Last Updated On: 1. august 2014)

MAGLEBY: Nordstevns Gymnastik og Idrætsforening – der holder til på Kirkevej 5 lige ved siden af Skelbæk Friskole – inviterer til årets familiedag i NGI lørdag den 9. august fra klokken 12 til 24.
Boderne åbner klokken 12, og loppemarked er muligt for dem, der har lyst – blot skal man selv medbringe stol og bord. Stevns Puch Maxi klub ligger vejen forbi og viser deres knallerter frem, mens Sportigan Fakse kommer og sælger sportstøj. Desuden er der ponyridning, bål med mulighed for at købe dej til snobrød, minitraktortræk, kokassebingo og meget mere.  Dagen igennem spiller alle klubbens hold fodboldkampe.
Der kan bestilles madbilletter hos Betina Brixtofte på telefon 51303032 senest den 1. august. Menuen står på grillet svinekam med kold kartoffelsalat og grønt salat. Madbilletterne koster 75 kroner pr. styk. Børn mellem 6 og 11 år skal betale 50 kroner for en billet, mens det er gratis at spise med for børn under 6 år.
Der mangler frivillige til at bage kage til kaffeboden, så har man lyst til at melde sig, kan man kontakte Laila Nielsen på telefon 20422873.

Halmfolk-2014
Halmfolket Magda, Bent, Charlotte og lille Betina ved Klippinge. (Foto: Privatfoto)

Skriv en kommentar