(Last Updated On: 1. april 2022)

Store Heddinge: Torsdag formiddag den 31. marts kl. 11.10 bankede politiet på hos en 18-årig mand fra Store Heddinge, da der var mistanke om, at han kunne være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Patruljen, der havde en narkohund med, kunne allerede ved henvendelsen lugte, at nogen havde røget hash på stedet, hvilket blev bestyrket af røg i boligen.

På stedet traf politiet to andre mænd på 16 og 24 år fra lokalområdet, og politiet undersøgte derfor både den 18-årige, hans bolig samt de to mandlige gæster hos ham.

Ved undersøgelsen fandt politiet tre gram hash og en butterflykniv tilhørende den 18-årige, et samuraisværd, som den 16-årige var ejer af, men opbevarede hos den 18-årige. Endvidere fandt politiet den 24-årige i besiddelse af et gram hash.

De ulovlige effekter blev alle beslaglagt som bevis i sager om overtrædelser af både lov om euforiserende stoffer, våbenloven og knivloven, som politiet sigtede dem for overtrædelse af.

Alle kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres, ligesom den 16-årige kan forvente, at de sociale myndigheder og hans værge bliver underrettet om sagen mod ham.

Skriv en kommentar