(Last Updated On: 20. april 2022)
Mandag den 4. april havde jeg en helt fantastisk oplevelse i Snurretoppen.
Spilledåsen havde arrangeret en koncert med TipToe Big Band, som havde været et par år undervejs, men hvor var det værd at vente på. Det var bandets sidste optræden ud af fem på denne turne, og Bobo Moreno og Dawn Johnsson, sidstnævnte var hentet fra England, gav alt, hvad de havde i sig af energi og vellyd. Dirigenten var en oplevelse i sig selv, da han sprang rundt og i den grad udstrålede glæde over livet ,musikken og sit band, så det var meget medrivende.
Min veninde og jeg har været til så mange gode koncerter, og jeg ønsker at sige en stor tak til de frivillige, som altid byder os varmt velkommen og lægger et stort arbejde i at give os store og varierede musikalske oplevelser.
Denne var meget speciel, og var på højde med en London oplevelse. At opleve så store og professionelle musikere på så lille et sted, med gode sæder, nærhed og stor lyd, fik salen til skiftevis at blive helt stille og at dirre af begejstring, og havde loftet kunne løfte sig, havde det gjort det. Vi var så begejstrede, at bandet som tak valgte at give et ekstra ekstranummer.
Tænk at være så priviligeret at bo på Stevns, og blive så forkælet af sine medmennesker. Tusind tak til jer alle.

Kirsten Dysum
Plushøj 3
4673 Rødvig

Skriv en kommentar