(Last Updated On: 17. august 2021)

Der var i weekenden masser af god underholdning på boldbanerne i anledning af SB’s 100 års jubilæum, men der var plads til mange flere besøgende.

Store Heddinge: Forrige fredag havde Store Heddinge Boldklub (SB) arrangeret venskabskamp mellem DBU’s Oldboys-landshold og et sammensat SB-hold, en kamp der blev overværet af mere end 850 tilskuere.

Se billederne fra lørdagen, hvor bl.a. Silas Holst underviste i dans. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

 

Fejringen af klubbens 100 års jubilæum fortsatte i den forgangne weekend med stor jubilæumsfest på boldbanerne. Desværre var tilslutningen ikke lige så overvældende som til fodboldkampen, men for dem der mødte op, var der indslag med både danseundervisning, live musik og dj fra scenen, boder med lopper og meget andet godt samt cirkus for de mindste.

Stevnsbladet kiggede forbi lørdag formiddag, hvor danser og skuespiller Silas Holst med lidt forsinkelse nåede frem til boldbanerne. Her sørgede en oplagte Silas Holst for, at de godt 50 danseglade deltagere i løbet af en motionsrig times tid fik godt med sved på panden. Såvel børn som voksne havde en fornøjelig og underholdende dansetime, hvor alle hen mod slutningen havde lært en danseserie med laaange skridt fremad, tilbage og til siderne, chassés og galopperende lassosving til Backstreet Boys’ ’Everybody’. Og børnene fik lov at optræde foran de voksne – og omvendt.

Senere på dagen var der Kim Larsen Jam og Greatest Hit på scenen, men blæst og voldsomme byger har nok holdt mange hjemme fra festlighederne. Søndag kiggede flere forbi til kræmmerboder og cirkusunderholdning.

Kim Larsen Jam på scenen lørdag eftermiddag. (Foto: Erik Nielsen)

– Det var et pissefedt arrangement, der manglede bare gæsterne. Til gengæld fik vi en del nye frivillige, konstaterer klubbens formand Mikkel Hoffmann-Rasmussen dagen derpå.
rmh

Skriv en kommentar