(Last Updated On: 20. marts 2018)

Mette og Claus Høgenhaug får overrakt prisen for Årets Virksomhed 2018. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: Selvom Mette og Claus Høgenhaug ikke havde den store erfaring med at drive et overnatningssted, købte de i 2010 Rødvig Ferieby, som de har drevet siden. Og det har de gjort så godt, at de mandag aften blev hædret med prisen som Årets Virksomhed i Stevns Kommune.

Stevns Erhvervsråd har i år fået mange indstillinger til prisen.

– Når valget faldt på Rødvig Ferieby, hænger det sammen med, at det er en sund og veldrevet virksomhed i vækst. Det er samtidig en virksomhed, som arbejder målrettet på at forbedre faciliteterne til deres gæster og meget aktivt medvirker til at udvikle Stevns på turismeområdet ved at skabe initiativer, som både gavner egen virksomhed og Stevns som turistdestination, forklarer Charlotte Mannstaedt, som er formand for Stevns Erhvervsråd.

Vækst og udvikling

– Der er tale om en virksomhed med gode resultater, der er i økonomisk vækst og som udvikler hele tiden. De viser vejen frem i en branche med stor konjunkturfølsomhed. De gør det bare godt, sagde erhvervschef Thomas Christensen forud for prisoverrækkelsen.

– Tak for det. Vi blev meget overraskede, da I kom forbi med en stor buket blomster, hvor vi stod i arbejdstøjet og var godt i gang med det daglige arbejde, men vi blev meget glade og stolte, og vi vil prøve at gøre, hvad vi kan for at lokke endnu flere til Stevns i de næste mange år, sagde Claus og Mette under stort bifald.

Udviklingen af feriebyen tog for alvor fart, da Mette og Claus i 2015 fik tildelt LAG-midler til en større ombygning, der bl.a. involverede en udvidelse af feriebyens store fælleshus, så der nu er bedre plads til familiefester, konferencer og bespisning af cykelturister.

Ombygningen gav også plads til en ny fiskerenseplads, så feriebyen er blevet attraktiv for de mange lystfiskere, som hvert år besøger Stevns. Det ligger fint i tråd med ejernes fokus på at appellere til nye målgrupper, som kan være med til at udvide sæsonen.
rmh

Erhvervspriser

Stevns Erhvervsråd uddeler priserne:

 

  • Årets Iværksætter, for at hædre de mennesker, som tør springe ud som iværksættere og som er en inspiration og et forbillede for andre med iværksætterdrømme.
  • Årets Virksomhed, for at hædre kommunens virksomheder, som bidrager med vækst, arbejdspladser og engagement.

 

Priserne blev første gang uddelt i 2016 og er en tilbagevendende årlig begivenhed i erhvervsrådet.

Borgere fra Stevns og Stevns Erhvervsråds sekretariat indstiller kandidaterne til bestyrelsen, der vælger en vinder efter en votering.

 

  • Tidligere vinder af iværksætterprisen er: Magical Weddings (2017) og Cloud Nine (2016)
  • Tidligere vinder af virksomhedsprisen er: DK-Miljø (2017) og KALK (2016)

 

Skriv en kommentar