(Last Updated On: 25. juli 2014)

Hver dag i sommerferien kl. 10-17 kan børn og voksne jagte spor efter en polsk spion på Koldkrigsmuseum Stevnsfort.
Spionjagt
RØDVIG: I sommerferien skruer Koldkrigsmuseum Stevnsfort tiden tilbage til de tidlige 1980’ere, da Den Kolde Krig rasede. På Stevns fortæller flere lokale, at de har set en mistænkelig mand bevæge sig rundt ved de militære installationer. Måske er det den polske spion Bogdan, som før er set i området. Man tror, at han spionerer på fortet, hvor der er fundet en mystisk cigaretpakke med polsk tekst. Men hvad er Bogdan ude på, og har han fundet ud af noget vigtigt?
Som opklaringssoldat skal børn og voksne nu ud på skjulte stier i fortets vildnis og lede efter Bogdans gemmesteder, så man kan få styr på, hvad hans mission er.
Man kan også udfordre sin familie eller venner i et mini-orienteringsløb i fortets terræn. Hvem finder hurtigst posterne? Bagefter kan man tage en slapper i museets hyggecontainer og lytte til de sange, som var hits, da far og mor var børn.
Køber man en sommerbillet, gælder den desuden til Stevns Museum og Geomuseum Faxe, der fra 1. juli til 10. august også har daglige sommeraktiviteter for børn og voksne 7 dage om ugen og åbent hver dag fra kl. 10-17.
Alle kan komme på spionjagt – lige indtil den 10. august fra kl. 10 til kl. 17. Børn kan kun deltage sammen med voksne. Det koster 20 kr. for både voksne og børn. En guidet tur i undergrunden giver også adgang til spionjagten. Se priser på guidede ture i undergrunden på kalklandet.dk. En sommerbillet koster 130 kr. for voksne og 50 kr. for børn og er gyldig til og med 10. august.

Skriv en kommentar