(Last Updated On: 4. marts 2019)

Der blevet slået hårdt til fastelavnstønderne, da Nordahl & Friis for første gang holdt fastelavnsfest lørdag formiddag. Se billederne af de mange børn i flotte, kreative og farverige udklædninger. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Stærke supermænd – nogle store, andre små, farverige klovne, sørøvere, prinsesser, drager, enhjørninger, skeletter, blomster, Super Mario og endda en muffin og en hel liter mælk. Der var mange flotte, farverige og kreativt udklædte børn, da Maria og Camilla fra blomsterbutikken Nordahl & Friis havde arrangeret tøndeslagning udenfor deres fine blomsterbutik på hjørnet af Højerupvej og Rengegade lørdag formiddag.

Der var tre tønder – én til de mindste, én til de mellemste og én til de ældste børn – alle fyldt med slik og klementiner, og heldigvis lykkedes det – efter hårdt slid og vist også en lille smule hjælp med tøndebåndene – at få hul på tønderne, så børnene kunne få fat i godterne.

Der var også sørget for kaffe, te, saftevand og lækre fastelavnsboller til såvel børn som voksne, og der blev gjort et stort indhug i de 200 fastelavnboller, som var indkøbt til den festlige formiddag.

– Vi er mere end positivt overrasker over, så mange der er kommet og den gode stemning der er, sagde en glad Camilla Friis Strømsholt, umiddelbart efter, at den sidste tønde var slået ned.

Det er først gang, at Nordahl og Friis arrangerer tøndeslagning og hvad der til hører, og til spørgsmålet, om de vil gøre det igen til næste år, kom svaret prompte fra Camilla Friis Strømsholt:

– Det bliver vi da nødt til. Det vil vi gerne gøre til en fast tradition.
rmh

Skriv en kommentar