(Last Updated On: 20. september 2022)

Ny operasæson med forestillinger fra både Zürich, Paris, Wien og Bregenz

Den glade enke fra operaen i Zürich. (Pressefoto)

Store Heddinge: Tidernes ugunst gør det nødvendigt med oplevelser, der løfter og giver mod på tilværelsen. Det har de i Snurretoppen flere gode bud på, bl.a. sæsonens operaforestillinger, som begynder søndag den 25. september kl. 14 med den festlige operette: Den glade enke fra operaen i Zürich.

At høre Franz Lehars Den glade enke er at omgive sig med en vidunderlig verden af operetter i to timer. Det er dirigenten Franzl Welser-Möst, der med orkesteret i Zürich Opera får musikken til at boble som en Dom Perignon 96. Sådan skal operette opføres, lyder optakten bl.a. på Snurretoppens hjemmeside.

I hovedrollerne er Dagmar Schellenberger og Rodney Gilfry og desuden medvirker Ute Gfrerer og verdenstenoren Piotr Beczal.

Næste forestilling er den 30. oktober med balletten Askepot fra Paris efterfulgt af Verdis Don Carlos fra Bastille-operaen i Paris den 27. november. Også nytårsforestillingen, som vises den 15. januar, er fra Paris. Det er operaen af Offenbach, La Vie Parisienne.

– I februar holder vi pause, men kommer stærkt tilbage den 5. marts med Wagners Parsifal fra Wiener Statsoper. Vi slutter sæsonen den 16. april med Puccinis Madame Butterfly. Denne forestilling er fra festivalen i Bregenz, hvor opsætningerne altid er helt spektakulære og fantastiske, oplyser Karsten Visby fra Snurretoppens operagruppe.

Han forklarer videre, at eftersom nogle af forestillingerne er lange, har man valgt at flytte tidspunktet frem til kl. 14.00 for alle seks forestillinger, så alle kan nå hjem på et fornuftigt tidspunkt.

– Tidligere har vi ved hver forestilling trukket lod om en CD med dagens forestilling eller anden relevant udgivelse. Den tradition genoptager vi nu i denne sæson, lover Karsten Visby.
Billetter kan købes på snurretoppen.net eller i biografen.

Skriv en kommentar