(Last Updated On: 23. marts 2021)

Efter flere måneders adskillelse modtog jeg en middagsinvitation med familien en søndag aften.

Følgelig ønskede jeg en test for corona. Kørte til Strøby Hallen, hvor Falck tilbyder lyn test på samfundets regning.

Sandelig en lyntest. I kø i 1 time og 45 min. Med løfte om en sms med resultatet efter ca. 15 min. Desværre modtog jeg ikke resultatet inden aftenens middag, så jeg meldte afbud. Stillede i kø kl. 12:45 og blev testet kl. 14:30. En uge senere har jeg stadig ikke modtaget resultatet. Dette som en advarsel.

Arne M. Axelsen
Kystvejen 148
Strøby Egede

Svar fra Falck

Falcks pressechef, Lisbeth Nedergaard, beklager dybt, at Arne M. Axelsen ikke har modtaget svar.

Årsagen kan skyldes, at telefonnummer er være skrevet forkert, og Falck har ikke lovhjemmel til at efterspore de testede. Men hvis man havde været positiv testet, så får man altid besked via ens cpr.nummer.

Hvis det ikke er sket, skal man ikke være urolig, for så er man ikke smittet, lyder det fra Falck, som igen beklager fejlen.

Skriv en kommentar