(Last Updated On: 21. september 2021)

Strøby Egede: En 83-årig mand fik mandag den 20. september omkring kl. 11.45 stjålet sin pung op af bukselommen, da han handlede ind i Rema1000 på Stevnsvej.

Pungen, der var sort, indeholdt sygesikringsbevis, kørekort, NEM-id, kreditkort samt cirka 100 kr. i mønter.

Butikspersonalet fandt efterfølgende pungen i en skraldespand ved indkøbsvognene. Kreditkortet og kontanterne manglede, mens det øvrige indhold stadig lå i pungen.

Der var overvågning på stedet, og heraf fremgår, at gerningskvinden var østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 160-165 cm, almindelig kropsbygning, brun hudfarve og sort, mellemlangt hår. Kvinden var iført en sort vest med orange efterårsblade på ryggen og på maven, en hvid langærmet T-shirt med sorte striber, sorte bukser og hvide sneakers. Hun bar på to sorte tasker.

To tilsvarende tyverier i Køge samme formiddag

Der var samme formiddag to lignende anmeldelser om tyveri af pung i Køge, og også her var beskrivelser af en gerningskvinde med østeuropæisk udseende og iført en sort vest med orange efterårsblade.

Den første anmeldelse kom kl. 11.19 fra en 79-årig kvinde fra Bjæverskov, der ca. 15 minutter tidligere havde opholdt sig på Torvet i Køge ved en forretning. Hun havde sit indkøbsnet hængende over armen, og en østeuropæisk udseende kvinde, der havde stået tæt på, var pludselig væk. Det samme var den 79-åriges pung, der ubemærket var blevet stjålet op af indkøbsnettet.

Næste anmeldelse kom kl. 11.47 fra en 81-årig kvinde fra Køge, der kl. ca. 10.45 havde været på indkøb i supermarkedet Netto, Torvebyen, Køge. I supermarkedet havde en østeuropæisk udseende kvinde iført en vest med orange efterårsblade stået tæt på hende, hvorfor den 81-årige mistænkte hende for ubemærket at have stjålet pungen op fra en taske. Tyveriet opdagede den 81-årige først, da hun stod ved kassen og skulle betale. Den mistænkte kvinde var ifølge anmelderen i følgeskab med en mand, der ikke kan beskrives nærmere.

Sidste anmeldelse om tyveri af en pung indløb kl. 12.45 fra den 83-årig mand fra Køge, der – som ovenfor beskrevet – en time tidligere havde været på indkøb i REMA1000 i Strøby Egede.
Personer, der måtte have bemærket kvinden – muligt sammen med en mand – i enten Køge eller i Strøby Egede, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Skriv en kommentar