(Last Updated On: 13. februar 2020)

Stevnsbo udsat for tricktyveri udenfor guldsmed i Køge

Stevns/Køge: Onsdag den 12. februar kl. 15.07 anmeldte en 32-årig mand fra Stevns, at han netop var blevet snydt af en engelsktalende mand, som ville købe et dyrt guldarmbånd.

En patrulje blev sendt til anmelderens bopæl for at afhøre ham til sagen.

Den 32-årige stevnsbo kunne fortælle, at han havde sat uret til salg på Den Blå Avis. Han var blevet kontaktet af en interesseret køber, og de have aftalt at mødes på Køge Station.

Her oplyste køberen, at han gerne ville have armbåndet vurderet hos en guldsmed, hvorfor de begge begav sig afsted til en guldsmed. Undervejs på gåturen tilbød køberen den 32-årige, at han kunne tælle pengene. Han talte pengebundtet op, og der var 35.000 kroner.

De fortsatte ind i guldsmedebutikken, hvor der var videoovervågning, men guldsmeden ville ikke vurdere armbåndet.

På gaden ud for guldsmedebutikken, sagde køberen, at han gerne ville købe armbåndet. Han fik armbåndet overrakt, og den 32-årige fik pengebundtet.

Da køberen var forsvundet, opdagede den 32-årige, at det ikke var det samme pengebundt, som han havde optalt. I dette pengebundt var der kun 500 kroner samt 30 ét-dollarsedler. Køberen blev beskrevet som engelsktalende og af anden etnisk baggrund.

Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til den engelsktalende køber, som snød den 32-årige.

Skriv en kommentar