(Last Updated On: 30. marts 2015)

Drikkevand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORE HEDDINGE: Nick Ullerup fra Frøslevvej 7 i Store Heddinge har fået en regning for sit vandforbrug, som inklusive afgifter, moms, vandafledning mm. udgør over 600.000 kroner. Beløbet er for cirka 8.000 kubikmeter vand, som vandværket oplyser, at han skulle have brugt på under et halvt år.

Store Heddinge Vandværk har nu indledt en retssag mod Nick, og i aften, torsdag den 26. marts klokken 19.30 på Hotel Stevns, er der generalforsamling. Her skal der stemmes om, hvorvidt vandværket skal føre sag mod Nick. Andelshaverne, som får vand fra vandværket, kan stemme.

På sin facebook side beder Nick nu om hjælp:

”Mød op på Hotel Stevns og hjælp mig. Jeg står i en situation, som også kunne ramme dig. Jeg har modtaget en regning fra Store Heddinge Vandværk på 123.252 kroner, som med afgifter og moms udgør over 600.000 kroner”.

Nick forklarer i sin tråd, at en almindelig husstand i gennemsnit bruger 120 kubikmeter vand om året, og at det svarer til indholdet af seks store svømmehaller eller 133 hustandes halvårlige forbrug.

Videre på Nicks facebook side står der:

”Jeg opdagede en dag, at min vandmåler stod og kørte, selvom alt vand var lukket. Jeg kontaktede vandværket, og min måler blev skiftet, hvorefter jeg troede, at problemet var løst, da mit forbrug nu er normalt. Jeg har komplet ny vandinstallation, mit toilet løber ikke, min kælder er tør og ingen vandskader, jeg har ingen udendørs vandhane, min grund har ikke sætningsrevner, der er ingen dræn på min grund, der er derfor intet, der tyder på, at der skulle have været et brud. Derfor vil jeg ikke betale det store beløb, som jeg nu opkræves for, for noget jeg ikke har brugt. Jeg vil derfor høre dig, om du vil hjælpe mig ved at møde op og høre min side af sagen og afgive din stemme? Det kan være altafgørende for mig og andre i en lignende situation, og jeg vil derfor virkelig sætte pris på din hjælp”.

Skriv en kommentar