(Last Updated On: 20. februar 2015)

JesperJesper Ihlemann belyser, hvordan finanskrisen kunne opstå ved et foredrag på Store Heddinge Skole. (Pressefoto)

STORE HEDDINGE: Den finansielle verden fylder altid meget i pressen seneste har ”presset på kronen” og Grækenlands gældskrise” været i mediernes søgelys. Men hvordan hænger tingene egentlig sammen?
Tirsdag den 24. februar kl. 19 på Store Heddinge Skole sætter AOF Østsjælland fokus på finans, pension og investeringer. For aftenen står Jesper Ihlemann, som tidligere har været ansat i dels BRF og dels som direktør i Forstædernes Bank/Nykredit med ansvar for egenbeholdningen og risikostyring. Jesper Ihlemann har deltaget i adskillige programmer på TV2 News og DR i forbindelse med Finanskrisen.
Jesper Ihlemann vil belyse, hvordan en verdensomspændende finanskrise kunne opstå, så kom og hør om Finanskrisen, de skjulte omkostninger/indtægter som forringer afkastet på din pension/kapitalforvaltning eller Private Banking i din bank. Og ikke mindst, hvad du kan gøre for at sikre din egen investering. Efter foredraget vil der blive lejlighed til at stille spørgsmål. Man kan læse mere og tilmelde sig på AOFs hjemmeside www.oestsjaelland.aof.dk

Skriv en kommentar