(Last Updated On: 6. december 2019)

Jakob Iversen har indtaget førstepladsen på podiet i sin røde Roklubben Stevns-trøje, flot støttet af klubkammeraten Nikolaj Bakkeskov Andersen til højre på en tredjeplads. (Privatfoto)

Sport: Roklubben Stevns har været til sjællandsmesterskaber i Ergometerroning, og de havde fine resultater med hjem til Rødvig i bagagen.

Ergometertræning

I gamle dage talte man om tørsvømning, som forberedende svømmeundervisning der kan udføres på land i stående, siddende, gående eller liggende stilling.

Ergometerroning er ikke helt det samme, men noget som ligner.

Et ergometer er et apparat til måling af muskelarbejde, og ønsker man at holde roformen ved lige i vintersæsonen, så er romaskiner (ergometer) en oplagt mulighed, også som konkurrencebarometer.

– Årets mesterskaber blev afviklet i Næstved roklub, og vores dygtige roere havde medaljer med hjem, siger træner og næstformand i Roklubben Stevns, Jørgen Bakkeskov Andersen.

Medaljehøst i roning

Anna Iversen fik en tredjeplads i U13 piger to minutters roning, og Isabelle Bache tog en andenplads, da U15 årgang dystede om tre minutters roning.

Hos drengene snuppede Jakob Iversen førstepladsen i U15 årgang med fire min. roning, med August Poulsen som nr. to, og Nikolaj Bakkeskov Andersen og Nikolaj Hausmann Olsen som henholdsvis nummer fem og nummer ni.

Og medaljer i sprint

Der var også sprintløb, og her fik Jakob Iversen igen en førsteplads i U15 årgang 05 på 200 meters løb, skarpt forfulgt af Nikolaj Bakkeskov Andersen, som nummer tre og Nikolaj Hausmann Olsen som nummer syv.

U15 årgang 06 havde i 200 meter August Poulsen som en flot nummer ét, og Anna Iversen fik en tredjeplads i U15 årgang 07 på 200 meter, og i U15 årgang 06, var det Isabella Bache, som drog af med førstepladsen i 200 meter.

Så træner Jørgen Bakkeskov Andersen kunne knapt få armene ned, og det skyldes ikke for meget tørsvømning eller romaskiner.
sky

Skriv en kommentar