(Last Updated On: 9. august 2022)

Rødvig: Samme aften, som der dagen igennem lørdag den 13. august har været SUP Tour i Rødvig og Rødvig Ro Klintløb om formiddagen, afholder Scandinavian Cello School fire koncerter i samarbejde med og foran den lokale boardsportklub LimeLights containere ved Veststranden.

Helene Blum & Harald Haugaard band optræder som de sidste på havnen i Rødvig lørdag aften. (Pressefoto: Ard Jongsma)

Den første koncert er med LGT Young Soloists ensemble, som spiller fra cirka kl. 18.30 til 19.15. Det er første gang, at strygerensemblet, der består af unge solister i alderen 12-23 år, giver koncerter i Danmark.

Fra cirka 19.45 til 20.30 optræder Dissing & Las, hvis repertoire spænder over musikgenrerne folk, rock, pop, blues og salmer.

Dernæst følger cirka 21.00 til 21.45 popsangeren Sys Bjerre, som nyligt er flyttet retur til Stevns og som sidste år udkom med sit seneste popalbum: Lad os lave noget smukt før vi dør.

Og endelig, kl. cirka 22.15 til 23.00 spiller Helene Blum & Harald Haugaard band som de sidste med velklingende folkemusik.

Koncerterne er ganske gratis at overvære, hvilket er muliggjort via sponsorater og særlige aftaler med musikere og arrangører. Koncerterne er en del af Scandinavian Cello Schools landsbykoncerter.

Skriv en kommentar