(Last Updated On: 22. august 2017)

Seks af de seksten kandidater, fra venstre ses Bjarne Nielsen, John Dalsgaard Jensen, Anette Mortensen, Flemming Petersen, Jacob Panton Kristiansen og senest tilkomne på Venstres kandidatliste, Gerhard Nagott. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Siden opstillingsmødet, som Venstre Stevns afholdt i april måned, har én kandidat afmeldt sit kandidatur, mens fire andre har meldt sig på banen som kandidater for Venstre til efterårets kommunalvalg. Det giver i alt 16 kandidater, som stiller op for Venstre Stevns, med Anette Mortensen øverst på listen som partiets borgmesterkandidat.

– Vi har et hold på 16 yderst velkvalificerede kandidater. Vi er en homogen gruppe, som er enige om, at vi vil bygge Venstre op igen, udtaler partiets gruppeformand, Bjarne Nielsen.

Hverken Bjarne Nielsen eller Anette Mortensen lægger skjul på, at de gerne havde set flere kvinder blandt kandidaterne. Som det ser ud nu, er der tre kvinder, som stiller op til efteråret.

– Aldersmæssigt og geografisk favner vi bredt, men det er svært at tiltrække kandidater, ikke bare kvinder, men i det hele taget, siger Anette Mortensen, der ofte hører tidsperspektivet som den forklarende årsag til ikke at stille op.

Listens nummer syv, Helle Ritter, har af personlige årsager valgt at trække sig. På partiets sideordnede kandidatlister rykker kandidat nummer otte, Bjarne Bladt Hansen, derfor op på plads nummer syv, og så fremdeles. De fire nytilkomne er placeret nederst på listen i den rækkefølge, de har meldt sig. På plads nummer 13 er Gabrielle Renzius fra Juellinge, efterfulgt af Peder Krogsgaard fra Lille Linde, Thorbjørn Guttesen fra Hårlev og som nummer 16 er Gerhard Nagott fra Rødvig.
rmh

Venstre Stevns kandidatliste – Kommunalvalg 2017

 1. Anette Mortensen – borgmesterkandidat
 2. Jacob Panton-Kristiansen
 3. John Dalsgaard Jensen
 4. Flemming Petersen
 5. Carl Skou
 6. Bjarne Nielsen
 7. Bjarne Bladt Hansen
 8. Torben Rønnebæk
 9. Axel Mølgaard Andersen
 10. Tina Høve
 11. Gert Nielsen
 12. John Bøjlund
 13. Gabrielle Renzius
 14. Peder Krogsgaard
 15. Thorbjørn Guttesen
 16. Gerhard Nagott

 

Skriv en kommentar