(Last Updated On: 29. maj 2018)

Rødvig: Søndag var der inviteret til jubilæumsfest på havnen i Rødvig. Anledningen var Rødvig Fiskerihavns 75 års jubilæum.

Formand for fiskerihavnen, Kristian Olsen, bød velkommen, og som femte generations fisker kunne han fortælle, at fiskeriet er et fag i forandring:

– Der er sket meget indenfor fiskeriet, og havnen har udviklet sig. Jeg håber, at vi kan holde skruen i vandet, og jeg håber, at vi også kan fejre 100-året for Rødvig Fiskerihavn. Det må tiden vise. Ét kan jeg dog love, at så længe, der er en fiskeriforening, er der også en fiskerihavn i Rødvig. Fiskeriet er vores hjerteblod, sagde formanden.

Til de mange gæster var der sørget for gratis pølser samt kolde øl og vand, og køerne til både pølsevognen og fadølsanlægget var lange det meste af eftermiddagen.

Musik var der også sørget for, idet bandet No Clue – med Søren Hall Jensen på bas, Johan Stender på guitar og sanger Jim Juhl – spillede jazz, blues og ballader indenfor i teltet, som var stillet op i dagens anledning. Både inde i teltet og udenfor var samtlige borde og bænke besat. Der måtte endda køres flere bordebænkesæt til, så alle kunne få en siddeplads.
rmh

(Fotos: Rikke Michael Hansen)

 

Skriv en kommentar