(Last Updated On: 22. februar 2019)

Det kan i sandhed undre mig, at Mogens Haugaard og Jørgen Larsen indleder deres læserbrev med; “Det handler ikke om statistik”, når de i deres eget indlæg mod arbejdsmarkedsindsatsen netop refererer til præcis dét – statistik.

Der findes tre former for løgn; løgn, sort løgn og statistik. Statistik kan konstrueres til formålet og kan dermed afsendes således, at det kommer eget budskab til gavn. Nyt Stevns har over flere gange angrebet beskæftigelsesindsatsen, men faktum er, at flere er i arbejde, end dengang Mogens Haugaard havde den politiske ledelse. Derfor klinger det hult, når selvsamme politiker forsøger at male fanden på væggen.

De to kommunalbestyrelsesmedlemmer kritiserer antallet af langtidsledige borgere i Stevns Kommune, men faktum er, at vi ligger på det gennemsnitlige niveau for langtidsledige sammenlignet med alle Regions Sjællands kommuner. Hvis det er det eneste, der kan kritiseres, så må jeg ærlig talt konkludere, at det går rigtig godt.

Derudover har Nyt Stevns i pressen kunne læse, hvordan vi har sat et nyt tiltag i gang for ledige borgere. Her går vi sammen med to lokale virksomheder om at starte et individuelt tilpasset forløb for ledige borgere som skal sikre, at (endnu) flere kommer i beskæftigelse.

Mikkel Lundemann Rasmussen (K)
Formand for Arbejdsmarked, Erhverv & Turismeudvalget

Skriv en kommentar