(Last Updated On: 6. juli 2015)

Indbrud-hoveddørSTORE HEDDINGE: Der har i løbet af weekenden været indbrud i fem ejendomme på Bovangen og Rosenvangen.

Dels er det gået ud over et hus på Bovangen, hvor gerningsmanden har brudt et værelsesvindue op. Indbrudstyven har været rundt i hele huset, og har åbnet og gennemrodet skabe og skuffer. Der er stjålet diverse parfumer, smykker, kontanter samt en racercykel af mærket Kuota Karma. Cyklen er hvid og sort med højprofildæk. Politiet får oplyst cyklens stelnummer.

Ved det andet af weekendens indbrud på Bovangen har indbrudstyven brudt et soveværelsesvindue op. Der er dog ingen tegn på gennemrodning, og umiddelbart er der ikke blevet stjålet noget.

På Rosenvangen er der dels begået indbrud i rødt træhus, hvor et stuevindue er brudt op og gardinerne trukket for. Hele huset er blevet gennemrodet, og en safetyboks er blevet brudt op og tømt for kontanter, smykker og en sjælden møntsamling.

Desuden har der været indbrud i en privatbolig med tilhørende frisørsalon. Her har tyven aflistet et sydvendt vindue ind til stuen for at komme indenfor og der har været færden i hele ejendommen. I den private del af huset er skabe og skuffer i alle rum blevet gennemrodet. Gerningsmanden har efterfølgende forladt huset via en hoveddør, hvorefter vedkommende har brudt et vindue til frisørsalonen op. Der er umiddelbart stjålet diverse hårprodukter, en bærbar computer samt et lille udbytte af kontanter.

Endelig har der været indbrud i en tredje villa på Rosenvangen. Der foreligger ikke yderligere detaljer omkring dette indbrud.

Skriv en kommentar