(Last Updated On: 29. juni 2020)

Der var 29 stemmeberettigede medlemmer, som deltog i generalforsamlingen i Nyt Stevns. Listen har nu i alt 105 medlemmer – en nettofremgang på syv det seneste år. (Foto: Henrik Fisker)

Hårlev: Nyt Stevns har i øjeblikket 105 medlemmer, og det er en fremgang på syv siden sidste års generalforsamling, hvor tallet var 98.

Det oplyste formand Poul Erik Brixtofte, da han torsdag aften aflagde beretning på listens generalforsamling, der blev holdt i HF Butikken i Hårlev, hvor 29 stemmeberettigede medlemmer deltog.

Her kunne formanden fortælle om en række arrangementer i 2019 – både udadvendte ved offentlige begivenheder som Store Heddinge by Night og høstmarkeder i Hårlev og Strøby og arrangementer for medlemmerne. Derimod har det på grund af coronakrisen været småt med markeringer i 2020, men til efteråret er der et par arrangementer i støbeskeen.

Således bliver der et debatmøde om vindmøller i Køge Bugt søndag 27. september på Tinghuset samt en aften med fortællingen om Svend Gønge – det foregår onsdag 28. oktober på Gjorslev. Begge arrangementer er for medlemmer af Nyt Stevns.

Ved valget til bestyrelsen var der kampvalg om hele fem ledige pladser efter, at Rehné Høst Altenburg og Inge Milbrat i sidste uge forlod såvel bestyrelsen som listen.

Der var genvalg til Poul Erik Brixtofte, Vivi Larsen og Jeppe Kirchhof Norvig Andersen samt nyvalg til Birger Merwald og Søren Svensson, sidstnævnte dog kun for ét år. Kurt Hansen og Anders Nygaard blev valgt som suppleanter.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Poul Erik Brixtofte som formand, René Langelund som næstformand, Charlotte Jensen som kasserer og Louise Nordgaard som sekretær.
hfi

Skriv en kommentar