(Last Updated On: 18. august 2020)

Gymnastikforeninger barsler med nyt hold: Stevns Rytme-ladies – og gymnastikstævne i Bøgeskoven kan være på vej tilbage

Turboholdet ved HGF’s forårsopvisning i 2019 – dette års opvisning blev aflyst grundet corona. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: 28 friske og gymnastikglade unge mennesker – heriblandt nogle lidt ældre ’friske unge mennesker’ – mødtes onsdag den 12. august til trænermøde i Hårlev Gymnastikforening (HGF) til forberedelse af den kommende sæson.

Efter mødet kunne deltagerne løfte sløret for to rigtig spændende gymnastiknyheder for alle gymnastikinteresserede på Stevns:
Den ene gode nyhed er nyskabelsen: Stevns Rytme-ladies, et hold, der er skabt i et banebrydende samarbejde mellem gymnastikforeningerne i Hellested, Hårlev, Karise, Store Heddinge og Strøby.

– Målgruppen er unge damer i alderen 16 til 24 år; og sammen med en lyst til bevægelse, er det ’optagelseskravene’. Så det er bare om at tilmelde sig; det sker via gymnastikforeningens hjemmeside haarlevgym.dk – alle unge ladies er velkomne’, lyder opfordringen fra Hanne Hvalsø Holmenlund fra holdudvalget.

En anden nyhed kom fra instruktør Jesper Kloppenborg, der kunne fortælle, at han har været i dialog med den nye forvalter på Gjorslev Gods, Carsten L. Jakobsen, som gerne vil åbne godset mere for offentligheden. Det har man allerede kunne opleve, bl.a. søndag den 16. august, hvor godset havde åbnet dørene til bl.a. rundvisning og markedsdag.

Jesper Kloppenborg oplyste, at en genåbning af Bøgeskoven for DGI’s traditionsrige gymnastikstævne også kan blive en realitet. Planerne er i skrivende stund udelukkende på idéstadiet; bliver det aktuelt, så deltager HGF meget gerne til sin tid.

Ligesom i så mange andre sammenhænge, så gør COVID19 også den kommende gymnastiksæson lidt speciel. Camilla Leander fra Holdudvalget orienterede om, hvordan COVID19 sætter sine begrænsninger ift. antal personer i hallen, afspritning af redskaber m.m., afstand osv. Både gymnaster, forældre, trænere og hjælpere vil modtage detaljerede retningslinier inden første træning – og så følger der for øvrigt flotte t-shirts med til trænerne og hjælpetrænerne.

Hårlev Gymnastikforening er drevet af energiske frivillige, der har store planer for fremtiden.

– For at kunne fastholde og udvikle dette gode tilbud om en sund og meningsfyldt fritidsaktivitet til alle aldersklasser, er foreningen altid interesseret i at høre fra enhver, der kunne tænke sig at være med i fællesskabet. Klik glad ind på hjemmesiden og bestil en snak med én af de andre frivillige’, slutter foreningens formand, Jesper Kousgaard.
rmh

Skriv en kommentar