(Last Updated On: 1. november 2018)

Yvonne Herzberg, daglig leder på Plushøj, vil gerne åbne plejecentret mere op mod lokalsamfundet. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: Søndagens jubilæumsfest på Plushøj er et rigtig godt eksempel på de planer, som stedets daglige leder, Yvonne Herzberg, har for fremtiden.

– Her skal være flere fester med mulighed for at være social, more sig og danse. Jeg vil også gerne åbne stedet mere op for dem, der kommer udefra. Plushøj skal være en del af lokalsamfundet, et levende sted, forklarer Yvonne Herzberg, som tiltrådte stillingen som daglig leder af plejecentret den 1. juli i år.

Tænk ud af boksen

Hun er godt klar over, at der ikke kommer større budgetter og flere personaler:

– Men så må vi være innovative og tænke ud af boksen. Det handler om, hvad der er vigtigt for beboerne, og spørger man dem, så er det nærværet, samværet, det at lave noget sjovt, uddyber den daglige leder, der bl.a. gennem bedre planlægning og hjælp fra frivillige og støttegrupper håber på flere sociale aktiviteter i hverdagen for stedets 25 beboere.

Idræt, spil og kunst

Hun glæder sig også over Støtteforeningen Plushøjs Venner og bruger-pårørende rådet, som begge bidrager til stedet; blandt andet har de sørget for musikken til dagens jubilæumsfest.

Der er allerede flere traditioner på Plushøj, som Yvonne Herzberg gerne vil holde i hævd, heriblandt kortspil i fællesrummet og Rødvig Børnecenter, som hvert år ved juletid går Luciaoptog på gangene.

– Det skal vi have meget mere af. Plushøj skal være et godt sted at bo, leve og arbejde, slutter Yvonne Herzberg, som gerne ser, at der også afholdes idrætsdag, arrangeres kunstudstillinger mm.
rmh

Skriv en kommentar