(Last Updated On: 6. maj 2014)

DM-2-Vejen

STORE HEDDINGE/VEJEN: I weekenden den 25. og 26. april deltog rallyteamet ”Smith Racing” fra Stevns i anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som blev kørt på vejene omkring Vejen.
Efter en skidt start til DM 1, hvor Smith Racing tidligt måtte trække sig fra løbet på grund af motorproblemer, havde teamet virkelig set frem til DM 2.
”Vi nåede jo desværre ikke at få kørt så meget til DM 1, så vi var opsatte på at gennemføre DM 2. Med ny bil og nye folk i teamet, handler det om at få noget erfaring på kontoen – og selvfølgelig også gerne lidt point til mesterskabet. Desværre er jeg så uheldig at brække kravebenet i påsken, og med mindre end en uge til DM 2, står vi så uden co-driver”, fortæller Marc Troels-Smith.
Smith Racing får hurtigt fundet en substitut i Finn Richardt, og på trods af en lidt uheldig start på første prøve, hvor bilens turboslange hopper af, lykkedes det for ”Smith Racing” at få en flot andenplads i klassen med hjem fra Vejen.
Jesper Troels-Smith fortæller:
”Resten af løbet kører bilen uden problemer. Vi vælger at køre på det sikre, og da flere af vores konkurrenter også løber ind i problemer, ja så lykkedes det os at få en 2. plads med hjem. Det er jeg og hele teamet supertilfredse med, og vi glæder os virkelig til DM 3”.
DM 3 køres den sidste weekend i maj i Nordjylland.

Skriv en kommentar