(Last Updated On: 21. september 2022)

Store Heddinge: Stevns Bibliotekerne havde forrige lørdag inviteret til Litteraturfestival på biblioteket i Store Heddinge, og dagen igennem var mere end 650 mennesker på besøg.

Teltet i gården var helt fyldt med tilhørere, da Jim Lyngvild og Anne-Marie Vedsø Olesen var på scenen. (Foto: Henrik Fisker)

Det var anden gang, at bibliotekspersonalet satte fokus på stevnsk litteratur, hvor lokale forfattere på forskellig vis var repræsenteret.

Dagen igennem var der mulighed for at besøge de forskellige stande, få en snak med de deltagende forfattere, købe deres bøger med hjem og desuden var der flere foredrag på de to scener.
Kommunalbestyrelsesmedlem Jørgen Larsen (Nyt Stevns) stod for åbningstalen, hvorefter der var fællessang i teltet bag bibliotekets gård.

Festivalens sidste programpunkt, som for mange af de besøgende var dagens højdepunkt, fandt også sted i teltet, som blev mere end fyldt – flere måtte endda tage plads på klapstole udenfor teltet.

På scenen var designer, historiefortæller mm. Jim Lyngvild sammen med den lokale forfatter Anne-Marie Vedsø Olesen, der bor på Vallø Slot og netop har udgivet bind 2 i serien om Vølvens Vej.

Om Litteraturfestivalen nu er blevet en tradition, er ikke endeligt besluttet, men biblioteksleder May-Britt Diechmann og hendes engagerede personale glædede sig over det store fremmøde.
rmh

Skriv en kommentar