(Last Updated On: 16. marts 2020)

Ingen motion de næste 14 dage

Solen kiggede gennem skylaget og sendte stråler af sollys ud over løberne, da de varmede op i præstegården. (Foto: Valløby Motion)

Valløby: Solen skinnede over løberne, da Valløby Motion forrige weekend indledte sæsonen med årets første motionsløb i klubben.

Termometeret nåede op på 10 varmegrader, da de fyrre løbere og gående blev sendt af sted fra Præstegården i Valløby. Det er sæson nummer 31 i klubben, og på første træningsdag blev der løbet og gået mere end 200 kilometer.

– De fleste af deltagerne har trænet regelmæssigt hen over vinteren, så mange er i rigtig god form allerede. Selv om man ikke var med fra første dag, er der altid mulighed for at møde op, bare fat løbeskoene og kom en lørdag kl. 14.00 i præstegården i Valløby og få en god oplevelse sammen med Vallø-berne, siger løbeklubbens formand, Jørgen Møller Jensen.

Coronavirusen sætter dog en midlertidig stopper for motionen fra præstegården, hvor alle aktiviteter er aflyst. Der bliver således tidligst løb igen lørdag den 4. april.

Klubbens første arrangement er Sportmaster Kvindeløb i Solgårdsparken i Strøby Egede onsdag den 27. maj kl. 18.30. Online tilmeldingen er åben, se valloebymotion.dk. Salg af startnummer i butikken i Køge starter den 16 marts.

Desuden løbes der to afdelinger af klubmesterskabet, første afdeling den 13. juni og anden afdeling den 17 oktober.

Skriv en kommentar