(Last Updated On: 29. april 2015)
U13-taktik

U13 Taktik – den sidste peptalk inden kamp

U13-Bonderøvene

U13 Bonderøvene – U13 ”Bonderøvene” fra Stevns

U9-Løverne

U9 Løverne – U9 broncemedaljevinderne Valdemar, Magnus, Oliver og Mikkel

U7+U9

U7+U9 – De mindste drenge efter sidste kamp

U7-Tigerne

U7 Tigerne – U7 Sølvmedaljevinderne Malte, Frederik, Kevin og Marcus

Marcus

Marcus – Marcus fra U7 Tigerne

Kampklar

Kampklar – U9 Løverne klar til kamp

Fik både sølv- og broncemedaljer med hjem fra Landsstævnet i Frederikshavn

Floorball: Ungdommen fra Stevns Floorball præsterede på fornemmeste vis i det Nordjyske i den forgange weekend, da Frederikshavn lagde hus til de årlige Landsmesterskaber, hvor 31 klubber fra landet med i alt 97 hold deltog som afslutning på sæsonen.
Stevns tog fra Strøbyskolen med 42 drenge og ledere. De lyseblå drenge stillede med to U7 hold – Tigerne og Panterne. U9 stillede med et hold – Løverne, mens U13 holdet med selvvalgt ironi stillede op som – Stevns Bonderøvene.
Om lørdagen blev der spillet indledende puljekampe og her gjorde Tigerne rent bord med sejre over to Frederikshavnerhold samt Esbjerg. Panterne som for mestens bestod af helt nye spillere lagde også flot ud med sejre over Ålborg og Frederikshavn, mens man spillede lige op med Strandby.
U9 Løverne der som U7 spillere vandt Landsstævnet sidste år i Benløse spillede også godt om lørdagen med sejre over Jægerspris og Frederikshavn mens de senere tabte et tæt opgør imod Benløse.
Størst forventninger var der måske til U13 ”Bonderøvene” som i turneringen sluttede på en fornem 2. plads i A-rækken og var meget uheldige med ikke at blive Sjællandsmestre. Kun et nederlag i turneringens første kamp imod Rødovre forhindrede dette. Siden vandt holdet 13 kampe i træk.
Til Landsstævnet lagde U13 ud med at besejre Sæby med 4-3, Lyngby med 3-0 og Holbæk med 4-0. Gruppesejren førte til en direkte plads i kvartfinalen dagen efter.
Søndagens kvartfinale var mod Skælskør som de havde besejret to gange i turneringen. Også denne gang trak de lyseblå det længste strå med en 4-2 sejr. I semifinalen ventede nu igen Stevns onde ånd Rødovre og det blev fuldstændig som forventet en nervepirrende affære der endte 3-3 efter ordinær spilletid. Tre gange kom Stevns bagud og tre gange fik man udlignet. Målet til 3-3 blev sat ind med kun 4 sekunder tilbage på uret af Tobias Agertoug.
Efter 5 målløse minutter i den forlængede spilletid blev kampen afgjort på straffeslag, hvor Rødovre havde heldet og trak det længste strå med tre scoringer imod en enkelt scoring fra Stevns. Nederlaget tog hårdt på drengene som havde givet alt i kampen. Det smittede af på broncekampen imod Vanløse, hvor drengene var helt tappede for kræfter og tabte knebent med 0-1. U13 Bonderøvene endte stævnet på hæderfuld 4. plads ud af 16 hold.
Endestation for Panterne blev Strandby i kvartfinaler. Tigerne vandt deres kvartfinale og fik i semifinalen revanche da de slog Strandby ud. I finalen ventede Rungsted/Hørsholm. Kampen var meget lige indtil en skade til Stevns bedste spiller desværre tippede kampen over til Rungsted/Hørsholms fordel. Tigerne tabte 3-5, men fik en flot 2. plads og sølvmedaljer.
U9 Løverne besejrede Benløse i kvartfinalen, men tabte semifinalen til et stærkt Esbjerghold. I broncekampen viste de styrke og overskud og slog Strandby med 9-7.
Spillere og ledere kunne således efter en hård weekend med mange kampe og meget lidt søvn se tilbage på et flot Landsstævne, hvor de lyseblå fra Stevns Floorball blev den 4. bedste klub ud af i alt 31 tilmeldte klubber.

Skriv en kommentar