(Last Updated On: 3. december 2020)

Fodgængeren slap uden større personskade. Flugtbilisten kørte i en sølvgrå Ford og var muligvis spirituspåvirket

Endeslev/Hårlev: Onsdag aften den 2. december kl. 21.23 anmeldte en 60-årig mand fra Hårlev, at han som fodgænger var blevet påkørt af en bilist, som efter en kort kontakt flygtede fra uheldsstedet uden at deltage i de foranstaltninger, som et færdselsuheld normalt giver anledning til.

Politiet fik ved afhøring af den 60-årige klarlagt, at han som fodgænger gik ad Alminde mod nord med en lommelygte, da han blev strejfet og ramt på bl.a. hånden af en modkørende bilist. Den mandlige fører af bilen standsede og talte kortvarigt med den 60-årige, der mistænkte bilisten for at være påvirket af spiritus.

Manden satte sig nu ind i sin bil og kørte fra stedet i høj fart mod Hårlev uden at have afleveret navn og adresse til den 60-årige.

Den mandlige bilist blev beskrevet som: Mand, dansk af udseende, mellem 38 og 40 år, 190 cm. høj, kraftigt bygget, hvid hudfarve og med lys stemme. Manden talte dansk og var iført en grøn og høj kasket uden skrift, en kort og lys arbejdsvindjakke samt et par lyse arbejdsbukser.

Han kørte i en sølvgrå, større personbil af mærket Ford, da uheldet skete.

Politiet har nu optaget rapport om uheldet for at få identificeret bilisten, og den 60-årige fodgænger skulle senere tilses på skadestuen, men var dog formentlig sluppet uden større personskade som følge af påkørslen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om identiteten på den flygtede bilist. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger og tip i sagen.

Skriv en kommentar