(Last Updated On: 24. november 2020)

Fodbold for mænd ramt af prostatakræft og venner.

Der er plads til flere spillere på holdet, så mød bare op onsdag formiddag kl. 10 omklædt til motion. (Privatfoto)

Stevns/Køge: I september startede fodbold for mænd, der er ramt af sygdomme, så de kan få gang i muskler og styrket knoglerne. Det er primært mænd med prostatakræft der deltager, men andre er også velkomne.

Vi er en halv snes stykker, der mødes hver onsdag kl. 10.00 på Køge Stadion ved Netto og motionerer, spiller bold og får nogle gode grin. Vi benytter lejligheden i tredje halvleg til at tale om vores problemer, og man har chancen for at tale med andre, der har lignende problemer med inkontinens og impotens, svedeture og andre ubehagelige bivirkning af behandlingen af prostatakræft, fortæller Svend Erik Bodi fra Propa Østsjælland.

Man behøver ikke at have spillet fodbold før. Der er plads til alle, og man behøver heller ikke fodboldstøvler, men kan deltage i motionsfodtøj og påklædning.

Køge boldklub stiller to dygtige trænere til rådighed, som styrer løjerne på bedste vis, så alle kan være med og føle sig trygge.

FC Prostata og venner er kommet i stand via et samarbejde mellem Køge Boldklub, DBU, Propa Østsjælland, Køge og Stevns Kommuner.

Ved spørgsmål kan Propa Østsjælland ved Svend Erik Bodi kontaktes på enten mail sbodi@outlook.dk eller pr. tlf. 24641139.

Skriv en kommentar