(Last Updated On: 21. juli 2021)

Oldboyslandshold gæster Store Heddinge Boldklub i anledning af 100 års jubilæum

 

Det er navne som Jon Dahl Tomasson (tv) som gæster Store Heddinge fredag den 6. august kl. 18:30.(Foto: Per Kærbye/DBU)

Sport: Fredag den 6. august bliver grønsværen ved SB i Store Heddinge rammen om århundredets sportsbegivenhed på Stevns.
DBU har samlet nogle af Danmarks kendte spillere gennem mange år, som tager støvlerne på og kæmper mod et helt særligt lokalt hold, for at fejre klubbens 100 års fødselsdag.

Åbent Hus og meget mere

Formanden for boldklubben, Mikkel Hoffmann-Rasmussen, er så begejstret, at han ligner en som kan synge samtlige fodboldsange på én gang; større bliver det ikke.
– Det bliver et brag af en kamp. Og det bliver et kulturarrangement, som ikke har set sit lige. Samme dag slutter vores fodboldskole, og så har vi Åbent Hus inden ’landsholdet’ arriverer i DBU’s spillerbus, fortæller han.
Det Åbne Hus er mellem 14-16 og selve den historiske kamp begynder kl. 18:30.

Noget for autografjægere

Der bliver noget at lave for autografjægere, da DBU stiller med nuværende og tidligere spillere ud fra en bruttotrup som indeholder navne som Stig Tøfting, Niclas Bendtner, Ebbe Sand, Thomas Helveg, Henrik ”Store” Larsen, Søren Colding og mange flere. Og i staben bag oldboyslandsholdet er bl.a. selveste Sepp Piontek.
Dommer bliver Claus Bo Larsen, som har dømt under FIFA og UEFA indtil 2010.

Nu med stadionspeaker

Mikkel Hoffmann-Rasmussen lægger ikke skjul på, at ”det er en ære at blive udtaget” til det lokale hold, som skal spille mod berømthederne.
– Det har været svært at vælge, men vi har valgt spillere fra fire grupper: veteraner, tidligere SB-spillere, egne seniorspillere over 30 og tre under 30 år, som er vores ungdomstrænere. Den ældste er Nicolai Porslund, som er over 70 år, og de yngste er tvillingerne Ulrik og Theis Jensen, som er 21 år.
Der har været lagt et stort arbejde i jubilæumsarrangementet. Klubhusets omklædningsrum er nymalede, Stevns Kommune har lovet at slå græsset dagen før og der er kommet nye sponsorskilte. Kort sagt: shinet op. Og ungdomsspillere er udtaget til boldhentere, og kampen afvikles med rigtige stadionspeakere, hvor den ene er medlem af kommunalbestyrelsen Steen Nielsen (S).

Kom i god tid

Det koster 50 kr. at få plads ved sidelinjen for alle over 12 år, og der betales ved indgangen.
Unge fodboldfan under 12 kan heppe med ganske gratis. Efter kampen bliver det muligt at spise sammen med oldboysholdet, men der begrænset antal, og for 200 kr. kan man tilkæmpe sig muligheden for at sidde til højbord med spillere og ledere.
– Det er nok en god idé at komme i god tid for at få en parkeringsplads, lyder rådet fra Mikkel Hoffmann-Rasmussen, som er spændt på at se om den historiske topkamp kan matche eller slå den hidtidige ’stadionrekord’ med 800 tilskuere.

sky

Skriv en kommentar